KIB the Change

Natur, Forandring og Klima

KIB the Change

Her får du overblikket over alle arrangementer, der handler om forandring, klima og natur i Kulturhuset Islands Brygge

I Kulturhuset Islands Brygge kan du gå foråret i møde med arrangementer og udstillinger, der på forskellig vis kredser om klima, kunst og natur. Vi har samlet arrangementerne under overskriften KIB the Change, der også eksisterer som et trykt program, der kan hentes i kulturhuset.

Programmet er en invitation til, at vi i fællesskab gentænker vores tilgang til økonomisk vækst, overproduktion og forbrug, udforsker måder hvorpå vi kan leve (godt!) inden for planetens grænser, og sammen finder nye veje til en bæredygtig fremtid.  

Kig forbi til vores broderi- og sysaloner, få viden om permakultur og polyamori, deltag i spændende samtaler om AI-teknologi og degrowth, og vær med til at finde nye, spiselige veje til det gode liv lokalt på Amager.  

Vi sætter fokus på det fantastisk mangfoldige liv af planter, dyr og svampe, vi lever sammen med, og tager på litterær skumringsvandring på Fælleden. 

Lad os sammen skabe en fremtid, hvor vores samtaler inspirerer til forandring, vores handlinger respekterer naturen, og vores fællesskaber styrkes.  

Vi kalder programmet 'KIB the Change' fordi forandring fryder, og vi aldrig vil gå i stå i vores arbejde for en mere bæredygtig fremtid. 

Der vil løbende blive tilføjet flere arrangementer til kalenderen.