Die Herren - U2s BEST

Kom med på en musikalsk rejse ind i U2s musikunivers! Med mere end 30 år i selskab med U2s mægtige sangkatalog er Die Herren garant for en rockfest med fællessang, nærvær, humor og intensitet.

Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!

Med ”U2s BEST” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Die Herren sørger for at du føler dig velkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så du går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi.

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2´s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.  One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”. 

Her finder du Die Herrens Facebook-profil.

Praktisk info

Lørdag den 3. marts 2025 
Koncertstart kl. 20.30 / Dørene åbner kl. 20.00
Unnumererede ståpladser
Forsalg: 250 kr. + gebyr / 280 i døren

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med