Københavns Kommunes logo

Klub Geyser

Klub Geyser er Kulturhuset Islands Brygges singer-songwriterklub, som også står bag de udendørs sommerkoncerter til Geyser by the Sea og den årlige Geyser Festival.

Klub Geyser er Kulturhuset Islands Brygges singer/songwriter-klub, som også står bag de udendørs sommerkoncerter Geyser by the Sea og den årlige Geyser Festival i april måned.

Klub Geyser er en tilbagevendende sangskriver-showcase, med cirka ni årlige koncertarrangementer, hvor der typisk er tre-fire navne på plakaten, som hver især spiller kortere sæt af 30 minutter. 

De optrædende er en skøn blanding af spritnye upcoming-navne og mere rutinerede solister og bands fra både ind- og udland.    

Geyser by the Sea

Geyser by the Sea er Kulturhuset Islands Brygges egen fredagsbar-oase lige ved vandkanten med gratis koncerter og masser af sommerstemning.

På næsten alle fredage i maj, juni og august, når klokken slår fyraftenstid, kan du komme til Geyser by the Sea, hvor livemusik, kølige drinks og god stemning nydes udendørs lige ved havnefronten uden for Kulturhuset Islands Brygge.

Bryggens Spisehus’ udendørsbar har afkølet rosé, cocktails, vand, øl og lækre snacks klar.

Og Klub Geyser sørger for, at musikken har den helt rigtige sommervibe og præsenterer både garvede og upcoming bands og soloartister fra ind- og udland.

Geyser Festival

Klub Geyser står ligeledes bag den årligt tilbagevendende Geyser Festival, som over to-tre dage præsenterer en række nøje udvalgte musiknavne fra ind- og udland.