Jomi & Frihedskæmperne - Jazz by the Sea 2022

Jomi - med det borgerlige navn Signe Høirup Wille-Jørgensen - har i to årtier markeret sig som en kompromisløs dansk kunstner. Hun har blandt andet kastet sig over støjrock, bigband-jazz og eksperimenterende klavermusik.

På 2021-udgivelsen ”Lyst” (som blev kåret som ”Årets Album” af Gaffa) åbnede Jomi døren til et personligt, dansksproget univers i spændingsfeltet mellem sofistikeret jazzpop, singer-songwriting og indierock – og med erklærede forbilleder i navne som Joni Mitchell, Scott Walker og PJ Harvey. 

Kunstnerisk bevæger Jomi sig rundt i kontrasternes landskab. Der er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt, voksent legebarn, der frit og åbent har fundet musikken præcis, hvor den tog hende hen.

Døre åbner kl. 17:00, koncertstart kl. 20:00.

Jazz by the Sea 2022

Tag med på rundtur i jazzens mangfoldige verden, når Copenhagen Jazz Festival og Kulturhuset Islands Brygge til sommer præsenterer koncerter med musikalsk udsyn på havnefronten. Under temaet Jazz by the Sea inviteres publikum til otte forrygende aftener på en af festivalens største og mest populære scener.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Udendørskoncert

Islands Brygge 18

2300 København
Del med