Ginne Marker – Jazz by the Sea 2022

Ginne Marker kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde.

Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne Marker to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA i en anmeldelse kvitterede med at skrive: “Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne. Hvilket egentlig var på tide.”

Efter et flot debutalbum udgave Marker i oktober 2021 den endnu mere anmelderroste opfølger "Ulteria", der blandt andet indkasserede maksimale seks stjerner i GAFFA.

Ginne Marker kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazz, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Marker indtager Jazz by the Sea den 4. juli med et håndplukket band.

Døre åbner kl. 17:00, koncertstart kl. 20:00.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Udendørskoncert

Del med