Københavns Kommunes logo

Fotoudstilling: I drømme er vi altid stadig her

Fotograf Rita Blue Biza portrætterer børn i vores bynære natur på Amager Fælled og Naturpark Amager.

Projektet er en skildring af børns naturlige og umiddelbare adgang til magiens og legens verden og af deres forhold til naturen og til de arter, vi deler geografi med. Børnene fungerer på én gang som en påmindelse om den fremtid, vi former lige nu, men bliver også et symbol på en form for magisk modstand og alliance med fælledens arter.  

Rita Blue Biza arbejder med billedmateriale i både print og bogform og i kombination med lydværker, performance og video. Rytme i farve og historiefortælling spiller en afgørende rolle i hendes arbejde, ligesom døden som transformativ cyklisk bevægelse ofte gør det.  

Se mere på ritabluejpg.com eller på @ritablue_ 

Maskerne er skabt på Randi Kjærs workshops. Se mere på @ulmogmuld

Udstillingen er åben i Biokuben fra oktober - november med fri entré i Kulturhusets åbningstid. 

Om Biokuben

Kulturhuset Islands Brygge har fået en klimahub, Biokuben, hvor kunstnere, aktivister og videnskabsfolk inviteres til at undersøge og eksperimentere med grænsefladerne mellem naturvidenskab, æstetik og aktivisme.

Biokuben huser en udbyggelig samling af økolitteratur til inspiration og læsning på stedet samt en ditto frøbank med et skiftende udvalg af hjemmehørende plantearter, der på forskellig vis er med til at forbedre insekters levevilkår og øge biodiversiteten i byen. 

Fotograf
Rita Blue Biza

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Biokuben

Islands Brygge 18

2300 København
Del med