Foredrag med Emma Østergaard: Drømmen om Mount Everest

Kom til foredrag med Emma Østergaard, der bliver den yngste kvinde i danmarkshistorien til at stå på toppen af Everest.

Mærk energien fra kvinden, der skal bestige Mount Everest om under et år og hør hende fortælle om Girlpower-projektet 'Emma’s Everest'. Du kommer til at høre eventyr fra bjergene, ærlige fortællinger og om dét at virkeliggøre sin drøm.

I 2021 lød startskuddet på Emmas 3-årige projekt 'Emma’s Everest'. Her satte hun sig for at gennemføre syv ekspeditioner på tre år i sin forberedelse på at bestige Mount Everest i 2023. På daværende tidspunkt var Emma 23 år, studerede på universitetet, arbejdede i to jobs og havde ingen andre forudsætninger med i bagagen end sin enorme viljestyrke til at forfølge sin drøm.

Til august har hun gennemført fem af de syv ekspeditioner, heriblandt bestigninger i Alperne, +6.000 m. bjerge i Nepal, Sydamerikas højeste bjerg på næsten 7.000 m. i Argentina og senest Mont Blanc.

Til september drager Emma igen afsted til Nepal, hvor hun skal bestige verdens 8. højeste bjerg på 8.163 m.

Inden da kan du høre Emma fortælle om denne bestigning, hendes Girlpower-projekt, samt hvordan hun sætter og forfølger sine mål, og ikke mindst finder viljen til at arbejde benhårdt for at muliggøre projektet. Glæd dig til masser af Girlpower!

Emma Østergaard og Kulturhus Islands Brygge donerer i samarbejde ubeskåret indtægterne fra billetsalget til Gå for BørneTelefonen, som er et projekt under Børns Vilkår, der handler om at samle midler til BørneTelefonens vigtige arbejde mod svigt og mistrivsel blandt børn og unge.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Koncertsalen

Islands Brygge 18

2300 København
Del med