Brætspil: Flamme Rouge DM

Touren kommer til Danmark. Verdens bedste cykelryttere samles i København for at konkurrere om, hvem der er den hurtigste på vejene. Men hvem er hurtigst – på brættet?

I anledningen af Le Tour de France kommer til København inviterer vi brætspils- og cykelentusiaster til en brætspilsturnering, hvor vi finder og kårer Danmarksmesteren i Flamme Rouge!

Brætspillet Flamme Rouge sætter dig i sadlen som rytter i tour-feltet. Spillet er hurtigt, underholdende og har flere taktiske og strategiske elementer fra cykelsporten, hvilket gør spillet nemt at lære og nemt at gå til. 

Hvad er din strategi? Sætter du tempoet eller lægger du dig på hjul? Går du i udbrud eller gør du dig klar til den vilde massespurt? Eller sætter du dine modstandere af og kører alene over bjerget til den helt store triumf?

Det er ægte indlevelse cykelsporten i brætspilsform!

Danmarksmesterskabet er åbent for deltagere over 7 år, men alle kan deltage og spille med - og kender du ikke spillet er det ikke noget problem! Til eventet vil der være instruktører, som kan lære dig spillet og give tips og tricks, hvis du ikke kender spillet.
Har du blot lyst til at spille for hyggens skyld er du også hjertens velkommen! Der mulighed for både hyggespil med familie og venner sideløbende med afholdelsen af Danmarksmesterskabet.

Kom i vaskeægte Tour de France-stemning med en dag i hyggens, cykelsportens og brætspillets tegn.

Og hvem ved – måske bliver du Danmarksmester?

Program

10:00-15:00 Åben Kvalifikation
15:00-16:00 Wild Card-runde
16:00-17:00 Kvartfinaler
17:00-18:00 Semifinaler
18:00-19:00 Finaler

Om turneringen

På dagen findes vinderen af Danmarksmesterskabet i Flamme Rouge 2022. Deltagere i alderen 7-12 år skal være i følgeskab med en voksen. Deltagere under 7 år kan ikke deltage i turneringen.

For at kvalificere sig til finalen på dagen, skal man på dagen blot møde op og vinde et spil under den åbne kvalifikation. Spil, borde og instruktører er til stede på dagen og hjælper dig med at komme i gang. Spillene begynder, når der 4 deltagere er klar.

Du må spille flere spil i løbet af den åbne kvalifikation – du skal blot have én enkelt sejr for at kvalificere dig til finalerne. Alle deltager der får andenpladser under den åbne kvalifikation får automatisk plads i Wild Card-runden.*

Wild Card-runden spilles som én enkelt runde, hvor de to bedste fra hvert spil kvalificerer sig til finalerne, i stedet for kun vinderen af spillet.

*I tilfælde af, at der i den åbne kvalifikation startes et spil med kun 3 deltagere, vil andenpladsen i et sådan spil ikke kvalificere sig til Wild Card-runden.

Om spillet

Flamme Rouge er et dansk designet brætspil, som har høstet popularitet og international anerkendelse.

Vinder: Guldbrikkens Voksenspil 2017

Vinder: Gioco dell’Anno Winner 2018

Nomineret: Golden Geek Board Game of the Year 2016 

Begivenheden afholdes i samarbejde med spilbræt.dk
 

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med