Bo Evers og band

Den moderne visesanger er kendt for sit umiddelbare sprog, sin nasale stemme, sit ekvilibristiske fingerspil og ærlige tekster.

Bo Evers har siden sit gennembrud – den platinsælgende single ”fred” - været på konstant turne rundt i landet. Fra første single markerede han sin position som et unikum inden for dansksproget “vise-pop”.

Bo Evers er aktuel med det nye album “Liv”, som består af en samling numre, der belyser livet fra forskellige vinkler i den vanlige, tragikomiske og poetiske stil, der er blevet Bo Evers adelsmærke. 


"Som både musiker og biolog har jeg i hele mit liv forsøgt at finde ud af hvad livet er. Med mit nye album er jeg kommet lidt tættere på et svar”. Siden mit forrige album, har mit eget liv fået så mange flere facetter. Det skyldes en kombination af, at jeg har fået sex, er blevet far og at verdens alvor er rykket tættere på med krig, corona og katastrofer. Derfor kredser mit nye albums sange om livet - på godt og ondt. Og fra flest mulige vinkler. Det handler om at føle sig som en verdensmand, at være en bly viol med et glimt i øjet, at være for langt ude, at se verden fra et barns perspektiv og alt muligt andet der hører til et levet liv” udtaler Bo Evers.

LYT til Bo Evers på Spotify

Praktisk info

Fredag den 25. oktober 2024 kl. 20.30 / Dørene åbner kl. 20.00
Sted: Koncertsalen 

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med