Seán Needham + The Creek Brothers

Kom til fyraftenskoncerter ved vandkanten med fri entré og masser af sommerstemning til Geyser by the Sea.

Kulturhuset Islands Brygges havnescene byder på koncerter med fri entré til Geyser by the Sea. 

Geyser by the Sea er en gratis og sommerlig udgave af kulturhusets månedlige singersongwriter-scene Klub Geyser, og musikprogrammet byder på bands og solister fra ind- og udland indenfor genrerne folk, rock, pop, blues og country.

Kom og hæng ud, få en kold en fra baren og hør god musik i godt selskab!

Kl. 16.30 Seán Needham

Seán Needham er en irsk singer/songwriter fra Donegal, der nu bor i København. Musikken veksler mellem bekendende intime sange, der trækker lytteren med, og optimistiske sange, der giver lytteren lyst til at rocke ud. Han har udgivet tre albums og har støttet legender som Tracy Chapman og Bo Diddley. Hans seneste album "Slow Breathing" blev udgivet både på vinyl og digitalt i november 2022.

Kl. 17.30 The Creek Brothers

The Creek Brothers er indbegrebet af vindhekse, pistolmænd og tørst der brænder i svælget efter endnu en tur på hesteryg over prærien. Med slidte stetsons indtager de scenen, bevæbnet med bluegrass, folk og country lige fra hoften. Et par skud rockabilly og en støvet blues-jazz er der også med i whiskey-flasken, når proppen først er af.

Guitar, banjitar, mandolin, mundharpe, gulvbas og et trommesæt (hjemmelavet af drivtømmer) er de håndvåben de har med i vognen, samt – selvfølgelig – masser af sang, som tilsammen leder tankerne hen på kilden til udspringet for den stolte musiktradition: Americana.

Justin Townes Earle, Soggy Bottom Boys, Johnny Cash, the Stanley Brothers og Marty Robbins er blot nogle af dem, der er med i oppakningen - samt en håndfuld originale sange skrevet en aftenstund ved en rislende bæk lagt ude vestpå.

Kom ud og oplev en aften med swingende høbal for alle sølvmønterne og ballader, der trækker tårer i øjenkrogen og bedst kan opleves i en hed kinddans.

 

Geyser by the Sea program 2024

Fredag 9/8 
kl. 16.30 Mads Hoff & Jens Erik Raasted 
kl. 17.30 Juanchi Biedma (AR)

Fredag 16/8
kl. 16.30 Giss (PL)
kl. 17.30 Tree House Colours

Fredag 30/8
Kl. 16.30 Work in Progress
kl. 17.30 Scala

Fredag 6/9 
kl. 16.30 Sean Needham & the Red Lake Band
kl. 17.30 The Creek Brothers

Fredag 13/9
kl. 16.30 Devon Williams (US) 
kl. 17.30 Jacob Speake

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med