Samtalesalon om et nyt bro-byrum under Langebro

15.11.2017
Salon på Bryggen inviterer til samtalesalon om mulighederne for det, potentielt, blomstrende bro-byrum under Langebro

Med åbningen af Lille Langebro bliver området ved og under ’store’ Langebro et nyt knudepunkt for cykelpendlere og fodgængere mellem Amager og resten af byen. Salon på Bryggen inviterer til åben samtale om mulighederne for det, potentielt, blomstrende bro-byrum.

En brocafé, øvelokaler eller et kajakparkeringshus? Mulighederne er mange for lokalerne og området under Langebro og pladsen foran det nedlagte posthus på Islands Brygge.

Islands Brygge Lokalråd og Kulturhuset Islands Brygge inviterer d. 23. november kl. 19.30 til åben debat, hvor alle er velkommen til at komme med idéer og indspark til, hvad området kan anvendes til. For selvom lokalerne ikke er frigivet, er der brug for, at borgernes idéer og ønsker kommer på banen.

Jan Henriksen, leder af Kulturhuset Islands Brygge, ser umiddelbart potentiale i at give nøglen til lokalerne til Islands Brygges unge og at udviklingen, af området under broen, skal understøtte brugen af havnen for Bryggeboerne:

Antallet af unge på Islands Brygge vokser og vi mangler et fedt sted, hvor de kan udfolde sig kreativt og f.eks. spille musik, uden at det generer naboerne og det må man sige, at lokalerne under Langebro lever op til. Området under broen er også et oplagt sted at udvikle det blå byrum og give plads til havnens aktører”.

Samtalesalonen får også et internationalt indspark fra Islands Brygge Lokalråd, der har været på inspirationstur i Berlin. Her har de studeret byens mange højbaner, og hvordan byrummet under banerne, anvendes til kultur- og handelsliv.

Kom og deltag i debatten om byrum og byliv under Langebro.

Hvad: Salon på Bryggen: Byrum ved Langebro. Åben samtalesalon om lokalerne og området under Langebro.
Hvor: I Salonen i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 KBH S.
Hvornår: Torsdag d. 23. november kl. 19.30
Fri entré / Alle er velkommen