Ny fotoudstilling: Hvad har børnene på hjerte?

16.10.2018
Eleverne fra 5Y på Skolen på Islands Brygge har givet deres bud på, hvad der skal være på den tomme plads ved siden af kulturhuset.

Denne fotoudstilling sætter fokus på, hvad børn har på hjertet og på deres engagement og iver, når de får mulighed for at deltage i lokal byplansudvikling.

Islands Brygges Lokalråd tog pulsen på det tilbage i juni måned, hvor 5Y fra Skolen på Islands Brygge blev inviteret til en workshop om Bryggens Plads (se TV2 Lorrys udsendelse fra workshoppen her). Området blev undersøgt, tanker og idéer blev udvekslet, og det blev materialiseret i modeller. Det var fantastisk at opleve disse børns fantasi og gåpåmod. Børn tænker ud af boksen uden forbehold og denne fotoudstilling søger at give indblik i den energi, der var tilstede og de forslag, der kom frem. Inititativtager til workshoppen og udstillingen, Susse Stuhr fra Islands Brygges Lokalråd, inviterer alle til at komme forbi udstilling og lade sig inspirere til den videre tænkning om udviklingen af Bryggens Plads.

Workshoppen blev tilrettelagt af Islands Brygges Lokalråd og foregik i samarbejde med K-I-B. Arbejdet blev varetaget af arkitekter fra ”All about A”. Det blev støttet økonomisk af Amager Vest Lokaludvalg og Genbryggen.

Udstillingen kan ses fra d. 18/10 - 18/11 i Hvid Boks i Kulturhuset Islands Brygge.

Fotografier fra workshoppen: All about A
Portrætter: af Palle Vedel