Change language

  • Dansk
  • English

Ny bar og friske farver

24.04.2018
Efter næsten 20 år som samlingspunkt er Kulturhuset Islands Brygge nu relanceret med ny bar og friske farver på væggen

Store vinduesflader fra gulv til loft giver masser af lys i spisehusets café, men det lyse rum var også præget af en buet, sort bardisk, som gik så tæt på caféens skrå søjler, at det gav problemer for gæsterne at komme forbi, når der var bare få mennesker, der stod i kø for at bestille mad og drikke. Denne bar er nu afløst af en længere bar, der er lysere i farven, og som ikke fylder så meget i rummet. Det har givet mere plads til spisehusets gæster.

Når man kommer ind ad hovedindgangen, vil man blive mødt af en varm gul farve og ny grafisk vejvisning, der i hvid typografi fortæller, hvor kontorerne og lokalerne befinder sig. Går man yderligere ind i rummet og kaster et blik ned langs baren, vil man se den varme gule farve fortsætte, der hvor mødelokalerne befinder sig til venstre og en blågrøn farve på højre side, hvor kontorerne og baren befinder sig. Midtersektionen, som deler kontorerne og mødelokalerne, er malet i en smuk antracitgrå – og også forsynet med hvid grafik og skrift som vejviser for gæsterne.

Husets gæster har taget godt imod det nye look, og inden længe vil det blive fulgt op med nye farver i kælderen, som skal give en fornemmelse af at befinde sig under vandoverfladen omgivet af spændende og interessante fisk skabt i halvabstrakte former.