Change language

Musik, teater og dans i efterårsferien

12.10.2016
  • Masser af kulturoplevelser i efterårsferien
Vi nærmer os ugen, hvor der skal hygges og drikkes litervis af varm kakao. Se her, hvad der sker af aktiviteter i kulturhuset:

I Kulturhuset er der sjove oplevelser for hele familien med raketværksted, koncerter og finurlige teaterforestillinger før børn.  Få overblikket lige her:

Fredag d. 14/10 kl. 18.30: Dans på Bryggen
Danseundervisning og social dans for alle danseglade mennesker.
Tag en ven under armen og begynd ferien med en sving om! Der er plads til både nybegyndere og erfarne dansere.
Læs mere

Lørdag d. 15/10 kl. 21.00: Poul Halberg & Friends 
Var du fresh i 80'erne? Så er du det nok stadig! Denne lørdag er repertoiret håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Poul Halbergs solo albums.
Find billetter her

Søndag 16/10 kl. 11 - 16: Byg din egen raket og film din rumrejse!
BARNDOMMENS KOMMUNE inviterer alle børn, unge og voksne til det sejeste raketværksted sammen med billedkunstner, Maria Lau Krogh. I værkstedet finder I alle materialer I skal bruge for at bygge den vildeste, hurtigste, mærkeligste, sjoveste eller flotteste raket. Maria Lau Krogh er jeres kreative raketekspert og guider og hjælper med udformingen.
Tilmeld FB-begivenhed
 

Mandag d. 17/10: Hvalens sang v. Teatret OM 
Hvalens Sang er en sanselig og underfundig rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval, og en historie om venskab, hvaler og hvalsang - mødet med en pige, Pinocchio... og plastikaffald. For børn i alderen 6-9 år.
Forestillingen spiller Kl. 10, 11.30 og kl. 14

Onsdag d. 19/10: Fenger//Nordstrøm
Oplev den legendariske, danske sangerinde Søs Fenger i en overraskende konstellation med elektro-duoen Nordstrøm. Trioen spiller både gamle og nye hits.
Find billetter her 
Lyt her

Fredag d. 21/10: Verdens Rigeste Tosse
En eventyrlig historie om den gode Fe og Tossen på bænken. En fortælling om store eksistentielle spørgsmål i livet på det helt nære plan og med den underfundighed og stilfærdige galskab, der er i Kim Fupz Aakesons univers. Aldersgruppe 4-10 år
Forestillingen spiller kl. 10 og kl. 12 
Find billetter her

Fredag d. 21/10: Mathilde Falch
Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn, viser 25-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. 
Find billetter her
Lyt her

Lørdag d. 22/10: DM i Beatbox
Vi skal finde danmarks bedste beatboxer!
Junior DM (kl. 13 - 16): 50 kr.
Junior DM, Tag Team, DM +17 ( kl. 13 - 23): 100 kr.
Find billetter her