Change language

  • Dansk
  • English

6 gratis sommeraktiviteter i Kulturhuset Islands Brygge

25.07.2018
Koncerter, teater og dans - der er masser af gratis oplevelser både i solen og i skyggen på Bryggen i juli og august.

Sommerdans på Bryggen
Man – Fre uge 29 - 33
Der skal danses tæt til Sommerdans på Bryggen! Ugens program skifter nemlig mellem kizomba, salsa, tango og bachata under åben himmel, mandag til fredag med gratis introduktion til trinnene kl. 17 og fri dans fra kl. 18. Bryggens Spisehus serverer aperol spritz, liflige vine og iskolde vand.
Læs mere

Lama Improteater
Tirsdag 2. august kl. 20.30
Lamaerne laver skørt teater helt uden manuskript. De improviserer historier, situationer og sange frem efter publikums forslag. Selvom spillerne i Lama Improteater har optrådt sammen i 20 år, er deres shows stadig helt uforudsigelige.
Læs mere

Geyser by the Sea
Hver fredag i hele august
Gratis udendørs fyraftenskoncerter.
Nyd de lyse sommeraftener i Bryggens blå oase med gratis fyraftenskoncerter med bands og solister fra ind- og udland. Musikken begynder kl. 16.30, og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. 
Se hele programmet her

 

Super Stomp Søndag
Søndag 5. august kl. 10, 12 og kl. 13
Kom og stomp med, lær om rytme og bevægelse! Det bliver super festligt til SUPER stomp SØNDAG, hvor vi laver stomp for børn (og deres forældre!). Det er en humørfyldt rejse med rytmer og bevægelse, hvor alle kan være med. Med børnene i fokus skal vi rytme med hænder, fødder og på naboen (!), før vi kaster os ud i at få det til at swinge med spande og stikker. Der er fri entré og alle kan være med, men bemærk, at der er 3 hold, som starter hhv. kl. 12, kl. 13 og kl. 14. 

 

Loppemarked
Søndag 5. august kl. 10 – 17
Loppemarkedet på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe eller bare tag en slapper på de grønne/gule områder.
Læs mere
 

Gadeteater for hele familien: Forever Young v. Teatret Brændende Kærlighed
Søndag 12. august kl. 16
Teatret Brændende Kærligheds forestillinger kan kendes på den fysiske, komiske og nonverbale teaterstil, der har begejstret publikum fra København til Ringkøbing og fra Moskva til New York. Forestillingen FOREVER YOUNG er en satire over skønheds- og medicinalindustriens metoder og over tidens angst for alderdom og fysisk- og psykisk udu. FOREVER YOUNG fremføres af en løsluppen herretrio, der fører publikum gennem historien om jagten på evig ungdom.
Læs mere