Vi skal blande eliksirer, møde drager, smage på øgleøjne og lære om magi!
SE er en fotoudstilling i gult om rum og mellemrum i København.
Koncerter, teater og dans - der er masser af gratis oplevelser både i solen og i skyggen på Bryggen i juli og august.
Rokia Traoré til Jazz by the Sea 2018
Vi siger tusind tak for en fantastisk jazzfestival! Læs anmeldelser og se fotos fra Jazz by the Sea her:
Kom og sving dine sommerhofter på kulturhusets udendørs dansegulv i ugerne 29 - 33!
Fik du ikke fat i et 2301-Bryggekort i vinter, så har så har du chancen for at købe det fra d. 11/6 - d. 29/6
K-I-Bs husfotograf, Palle Vedel, har fotograferet livet i og rundt om kulturhuset. Kom forbi og se om du kan få øje på nogen du kender.
Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea
Efter næsten 20 år som samlingspunkt er Kulturhuset Islands Brygge nu relanceret med ny bar og friske farver på væggen
Vi kan bl.a. glæde os til at opleve ethio-jazz legenden Mulatu Astatke på Bryggens udendørs jazzscene
Jacob Speake er en af de mest aktive i det københavnske musikliv, når det gælder om at give musikere mulighed for at optræde med egne numre.
Interview: Bodil Buhelt har som frivillig arrangeret fællesspisning i Lysthuset i snart 6 år og skabt en ny tradition for bryggeboerne.
Bryggens Spisehus skal have nyt køkken og caféområde og lukker derfor i en kort periode.
Interview: Lise Breusch Klinkby og Thomas Jensen vejleder nye mødre og fædre om førstehjælp.
Den poetiske, men også skrøbelige, lysinstallation 'Ballonskoven', kunne ikke modstå den danske vinter og bliver taget ned i løbet af ugen.
Hvis du for tiden har svært ved at få fat i os, skyldes det, at vores telefoner er nede.
Juhu! Uge 7 byder på hyggelige workshops, musikfestival og ballonudflugt på Islands Brygge
Den kolde, mørke, danske vinteraften får en poetisk forvandling, når du bevæger dig igennem den midlertidige lysinstallation 'Ballonskoven'.
Som en lille advents-gave til Bryggen, har K-I-B opstillet et fodtennisnet i Havneparken.
Gå ind i det selvlysende rum under Langebro, og gør dig store og små tanker om, hvad lokalerne og området under broen skal bruges til.
Overskuddet fra Bryggens Julemarked og Julebanko går i år ubeskåret til Mødrehjælpen og Røde Kors.
Weekenden byder på julemarkeder, ponyridning, julebanko og funky dansefest.
Gode gerninger, fællesskab og åbenhed er i fokus til det nye Julemarked på Bryggen d. 3.12
Salon på Bryggen inviterer til samtalesalon om mulighederne for det, potentielt, blomstrende bro-byrum under Langebro
Se fotos fra lørdagens koncert med Moonjam
Der var en helt fantastisk stemning til koncerten med Souvenirs 6/10. Den var faktisk så god, at duoen giver koncert i K-I-B igen i 2018!
Tak for en forrygende Jazz by the Sea på Bryggen! Se fotos og læs anmeldelser fra koncerterne her:
Metropolis fortryller Havneparken med tankevækkende udstillinger, vilde skulpturer og skæv performancekunst.
På trods af en våd start på Sankt Hansaften, kom der ild i bålet og festlig stemning langs Bryggens kaj.
2301-Bryggekort
Fik du ikke fat i et 2301-Bryggekort i vinter, så har du chancen fra d. 26/6 - d. 7/7
Skriv en historie, lær at jonglere og fang en krabbe i sommerferien!
Uge 29 - 33 byder på dans mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag på Kulturhusets udendørs dansegulv.
Én af det afrikanske kontinents mest elskede divaer og respekterede stemmer, malinesiske Oumou Sangare, giver koncert under åben himmel.
Aktivt bymiljø og godt nabofællesskab var nogle af samtaleemnerne til 'Salon på Bryggen'
Nu er det muligt at komme endnu tættere på vandet – faktisk så tæt, at du kan dyppe tæerne og give en kajakroer en high five med på vejen.
En lille udstilling, med model og skitser af den nye danseplads, hænger nu i Hvid Boks
Jul i Kulturhuset Islands Brygge
Julen byder på Elvis, banko, loppemarked og juletræsfest!
Til sommer kan du nyde en kop kaffe mens du dypper tæerne fra en 57 m. lang og 5 m. bred opholdstrappe udenfor kulturhuset.
Tømmermester Benny bygger konstruktionen til den nye trappe udenfor K-I-B
38 kubikmeter FSC-mærket egetræ, skal der til for at bygge konstruktionen til den nye oase-trappe udenfor Kulturhuset.
Masser af kulturoplevelser i efterårsferien
Vi nærmer os ugen, hvor der skal hygges og drikkes litervis af varm kakao. Se her, hvad der sker af aktiviteter i kulturhuset:
Læs notaterne fra borgermødet d. 20. september om Dansescenen i Havneparken.
Gør en forskel og bliv Natteravn på Bryggen
Der blev stillet mange spørgsmål til borgermødet d. 30/5, og vi vil her kort opsummere nogle af de svar, der blev givet:
Ny fotoudstilling viser 100 års udvikling af Københavns varetegn; inderhavnen, der har gennemgået en kolossal forandring de sidste 100 år.
Dit påskeæg kommer fyldt med rock, bigband musik, comedy og frokost ude i solen.
Ugen byder på dans, koncerter, videokunst og natureventyr for de små.
Vinterjazz-koncerten i søndags bød på "medrivende og uforfalsket blues" og blev belønnet med 5/6 stjerner af Berlinske
Over 100 mennesker var mødt op til Nytårsbanko i Salen d. 10. januar, hvor bankopladesalget ubeskåret gik til byens hjemløse
Traditionen tro var datoen 23.01 reserveret til Nytårskur i Salen
Så kan du ansøge om at blive Prøvekanin i K-I-Bs nye teaterkoncept for amatørgrupper og performere.