Change language

  • Dansk
  • English

Kunstudstillinger

Oplev de spektakulære storformatfotos af Mars fra NASAs space-sonder i udstillingen 'Images on Mars' fra den 28.5 - den 28.8

I 2005 blev satellitten Mars Reconnaissance Orbiter sendt til Mars. Udstyret med blandt andet flere højopløselige optiske kameraer produceret af Hasselblad.  Satellitten har sendt store mængder af data hjem til Jorden. Herunder et utal af fotos, hvor af udvalgte kan ses i udstillingen Images on Mars i Kulturhuset Islands Brygge 28.5 - 28.8 2019.


Tidligere udstillinger i Kulturhuset Islands Brygge:

Amalie Jasim i Kulturhuset Islands Brygge
Oplev Amalie Jasims videoværk The Silent Disarray
Eleverne fra 5Y på Skolen på Islands Brygge har givet deres bud på, hvad der skal være på den tomme plads ved siden af kulturhuset.
Fotoudstilling om valget den 1. oktober 2017
SE er en fotoudstilling i gult om rum og mellemrum i København.
K-I-Bs husfotograf, Palle Vedel, har fotograferet livet i og rundt om kulturhuset. Kom forbi og se om du kan få øje på nogen du kender.
Ny fotoudstilling viser 100 års udvikling af Københavns varetegn; inderhavnen, der har gennemgået en kolossal forandring de sidste 100 år.
Oplev fotograf Julie Krebs von Hallings sorthvide gadefotos.
Islands Brygges Lokalhistoriske Arkiv har samlet fotos, artikler og artefakter om livet på Bryggen under krigen og befrielsen.