Change language

  • Dansk
  • English

Et kulturhus på bølgelængde med byen

Kulturhuset Islands Brygge har, siden det stod færdigbygget i 2002, været et samlingssted for voksne, børn, unge og ældre, bryggeboere, amarkaner, københavnere og alle andre. Og kald os bare for K-I-B – det er lidt nemmere.

K-I-B er et mangfoldigt og levende kulturhus. Der er åbent alle ugens dage og husets mange rum danner årligt rammen om 300 kulturarrangementer herunder koncerter, børnekultur, fællesmiddage, loppemarkeder, comedy, teater, dans, yoga, foredrag, møder, fester - og alt muligt andet. Mange af husets arrangementer sker i samarbejde med lokale ildsjæle, projektmagere, kulturaktører og foreninger. Hvis du er interesseret i at lave et arrangement eller en fast aktivitet i Kulturhuset Islands Brygge er du derfor altid velkommen til at kontakte os.  

Kulturhusets café hedder Bryggens Spisehus. Her kan du nyde mad og drikke med byens bedste udsigt over vandet, møde din nabo, hænge ud med vennerne og hygge med familien. 

Mangler du et lokale til en konference, et møde, dit dansehold eller måske til et brag af en fest, så er det også noget vi kan klare. I K-I-B bliver der holdt ca. 1000 møder og fester om året i vores lyse møde- og konferencelokaler og i selskabslokalet Lysthuset.

Kom forbi så ofte du vil – vi har (næsten) altid åbent!