Et kulturhus på bølgelængde med byen

Kulturhuset Islands Brygge er et samlingssted for voksne, børn, unge og gamle, bryggeboere, amarkaner, københavnere og alle andre. Og du kan bare kalde os for K-I-B – det er lidt nemmere.

I husets mange rum, kan du komme med til koncerter, børnekultur, fællesmiddag, loppemarked, teater, dans, yoga og alt muligt andet. Du kan også bare tage plads i caféen og drømme dig væk til byens bedste udsigt over vandet, møde din nabo, hænge ud med vennerne og hygge med familien.

Vil du gerne engagere dig lidt ekstra i dit lokalområde, kan du også det i K-I-B.  I kulturhusets aktivitetsgruppe kan du være med til at skabe events og arrangementer, der på den ene eller anden måde er til gavn for Islands Brygge.  Send en mail til Rune på runegl@kff.kk.dk hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive en del af aktivitetsgruppen.

Mangler du et lokale til en konference, et møde, dit dansehold eller måske til et brag af en fest, så er det også noget vi kan klare. I K-I-B bliver der holdt ca. 1000 møder og fester om året i vores lyse møde- og konferencelokaler og i selskabslokalet Lysthuset.

Kom forbi så ofte du vil – vi har (næsten) altid åbent!