Brug K-I-B til dit kulturprojekt

Vil du lave en koncert, holde foredrag, invitere Bryggen til fællessang eller arrangere en tangofestival?
Kulturhuset Islands Brygge samarbejder med mange forskellige aktører og projektmagere, så har du en god idé til et arrangement du vil lave i samarbejde med K-I-B, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Har du en idé, så kontakt én af vores to projektledere:

Voksenkultur:
Kasper Prange Hansen
E-mail: kashan@kff.kk.dk

Børn & Ungekultur:
Astrid Juul Larsen
E-mail: je5c@kff.kk.dk

Skab et event i samarbejde med os

Har du en idé til et arrangement? Her kan du læse mere om, hvordan du kan arrangere et event i samskabelse med Kulturhuset Islands Brygge.

Kultur- og trivselsgruppen

Kultur- og trivselsgruppen er for dig, der brænder for at lave arrangementer, der fremmer udvikling, dialog og demokrati på Bryggen.

Lej lokaler til dit arrangement

K-I-B har tre lokaler, der er velegnede til bl.a. koncerter, teater, dans og gymnastik.

Mød en håndfuld af de inspirerende mennesker vi har skabt oplevelser sammen med i Kulturhuset Islands Brygge:

"Middage er noget, man helst indtager i selskab med andre"

Bodil Buhelt har som frivillig arrangeret fællesspisning i Lysthuset i snart 6 år og skabt en ny tradition for bryggeboerne.

Fra Wyoming til Bryggen - mød manden bag Klub Geyser

Jacob Speake er en af de mest aktive i det københavnske musikliv, når det gælder om at give musikere mulighed for at optræde med egne numre.

Manden bag Salon på Bryggen

Steen Nørgaard har fået Bryggen ind under huden og bidrager løbende til at skabe sammenhængskraft og aktiviteter til glæde for beboerne.

Magi på Bryggen

Michael Frederiksen, bedre kendt som Trylle-Michael, har bragt magi til Kulturhuset i mere end et årti.

Førstehjælp til babyer og småbørn - i hyggelige og trygge rammer

Lise Breusch Klinkby og Thomas Jensen vejleder nye mødre og fædre om førstehjælp.