Change language

  • Dansk
  • English

Workshop om sangskrivning

30 okt

Dato

fre. 30. okt. kl. 14.00
60 kr.
Get-in kl. 13.45. Tilmelding: jacobspeake@hotmail.com. Billetsalg i døren.
Lær at iscenesætte din sangskrivning

Et oplæg om at navigere i den kreative proces.

Hvordan skriver du dine sange? Kommer idéerne til dig, når du mindst venter det? Bliver du frustreret, når de ikke kommer, eller hvis du går i stå i processen? Eller måske arbejder du struktureret med idéudvikling, dogmer og benspænd for at undgå dette?

Dagens oplægsholder er sangskriver og musiker Mathias Lilholt. Mathias har nørdet kreativitetsteori og skabelsesprocesser og vil invitere til en dialog om værktøjer til at navigere i en kreativ proces. Værktøjerne har det tilfælles, at de hjælper den skabende med at sætte sig udover sin egen indre kritiker, og gør det til en sjovere skabelsesproces. 

Mathias’ oplæg tager udgangspunkt i Den Kreative Platform, som er en forskningsbaseret procesmetode fra Aalborg Universitet til kreativitet og nytænkning. Mathias har nyfortolket metoden, så sangskrivere kan bruge den som værktøj til at forny deres sangskrivning eller som redskab i en skriveblokade eller inspirationstørke. Den Kreative Platform løftes af de fire søjler: Tryghed, Koncentration, Motivation og Redskaber. Mathias mener, at når disse fire søjler er i balance, åbner det en portal af kreativitet og stopper skriveblokader og forhindringer.

Workshoppen er gratis for KODA-medlemmer. For øvrige deltagere er der et lille gebyr på 60 kr. Tilmelding til: jacobspeake@hotmail.com