Change language

Wienercafé

25 mar

Dato

25.03.2018, 12:00 til 16:00
80,- kr. for voksne; 40,- kr. for børn + gebyr
Kom og lær at danse wienervals

Hører du til en af dem, der holder af de smægtende valsetoner fra det klassiske Wien, og som næsten bliver rørstrømsk og romantisk, når du ser et velklædt par svæve over gulvet i en fejende vals, så skal du melde dig til wienercafé i Kulturhuset Islands Brygge.

Du kan blive undervist i wienervals i slutningen af marts, hvor sommertiden lige er begyndt, og hvor det egentlige forår forhåbentlig er lige om hjørnet. Dørene åbner kl. 12, og musikken begynder kl. 12.30. Men er du øvet, kan du bestemt også møde op. Der vil være to gange 40 minutter, hvor folk kan danse med, og hvor der ikke er undervisning. Billetter skal købes i forsalg, da der er et meget begrænset antal pladser.

Den levende musik bliver leveret af Trio Elegié, der har specialiseret sig i wienermusik. De kan byde på det gamle salonrepertoire, som vi kender det fra det klassiske Wien, og som det blevet spillet i Tivoli, i det hæderkronede Wivex, på D’Angleterre og i Nimb. Det er Eva Kochenkova på cello, Søren Elbæk på violin og Morten Mogensen på piano.  

Selve undervisningen bliver lagt i hænderne på Pan Dans, som er kendt for at stå for Dans på Bryggen, så det er øvede mennesker, der er vant til at tage hånd om håbefulde danseelever.

I dagens anledning kan du i caféen købe den kendte sachertorte, der kan skrive sin historie helt tilbage til 1832. Den velsmagende og velkendte chokoladekage består af kakaobunde, der lægges sammen om abrikosmarmelade og glaseres med tyk chokoladeglasur. Og bare rolig: Alle kalorierne kan danses væk i løbet af eftermiddagen. Du kan således se frem til at svæve over Salens gulv i klassisk wienerstil. Og når der nu tales om stil, så må det lige nævnes, at dresscode er dit stiveste søndagspuds.

Program:

12.00: Dørene åbner

12.30: Musik (1. sæt, 40 min.)

13.15: Danseundervisning i wienervals

14.00: Musik (2. sæt, 40 min.), hvor folk kan danse med

15.00: Musik (3. sæt, 40 min.), hvor folk kan danse med

16.00: Arrangementet slutter