Vestbo Trio

Forsalg: 100 kr. + gebyr / 120 kr. i døren
Dørene åbnes kl. 20.00
Vestbo Trio udkommer med nyt album den 11. januar 2019

Vestbo Trio præsenterer til januar et nyt album med instrumental musik. Trioen har med en række udgivelser skabt deres egen niche, hvor musik uden vokal står på egne ben som et fuldgyldigt alternativ til den vokalbaserede musik.

“Gentlemen…” er lyden af afslappet coolness, god stil og en evne til opmærksomt at lytte. I en stadig mere visuel verden, hvor skærme i alle størrelser konkurrerer om vores øjnes opmærksomhed, er “Gentlemen…” en nænsom påmindelse: “Husk at lytte! Til hinanden - og til musikken!”

Hvis vi mister evnen til at lytte opmærksomt, bliver samtale overflødig, og støjen tager til. Et helstøbt album, præsenteret i høj lydkvalitet og svøbt i smukt artwork, har netop derfor sin plads i 2019, som en skærmpause, hvor musikken kan få lov til at røre os.

Det nye album er indspillet i Mark Knopflers studie "British Grove" i London - et af verdens allerbedste lydstudier, som bl.a. har lagt rammer til de nyeste udspil fra Eric Clapton (I still Do) og Rolling Stones (Blue & Lonesome). Nu er det Vestbo Trio's tur - forvent et luksuriøst album, hvor der både er kælet for lydsiden og det fysiske produkt på LP og CD. Albummet er produceret af Dennis Ahlgren (Tina Dickow) og mastered af audio-legenden Bob Katz. Musikken trækker tråde til blues, jazz og pop, og albummet har både musikalsk dybde og dynamisk spændvidde.

Albummet ledsages af en film om indspilningsprocessen i British Grove. Vestbo Trio's to album "While You Were Gone" fra 2015 og "Less talk..." fra 2012 fik begge 4 stjerner i GAFFA af Espen Strunk. Bandet har også udgivet EP'en Flowmotion, og i foråret 2018 udkom det anmelderroste livealbum "Doppler Effect" sammen med Uffe Steen Trio.

“Gentlemen…” udkommer 11/1-2019 på LP, CD, DL, stream.