Uffe Steen Trio og Vestbo Trio

12.04.2018, 20:30 til 23:00
120kr. + gebyr i forsalg - 130kr. i døren
Døren åbner kl. 20.00
Dobbelt-trioen lægger endnu engang vejen forbi Kulturhuset i forbindelse med releaseturnéen på deres dugfriske album DOPPLER EFFECT.

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio tager på releaseturné med livealbummet DOPPLER EFFECT i 2018. Både live og på det nye album inviteres publikum indenfor i en spændende samtale mellem to musikalske udtryk med guitaren i front. Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, guitarduetter, og det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang! Fællesturnéen i 2017 bød på fyldte koncertsale, veloplagte publikum samt ikke mindst to trioer, som fik smag for at udvikle det musikalske samarbejde endnu mere. Resultatet er livealbummet DOPPLER EFFECT, som udgives samtidig med turnéen i foråret 2018. DOPPLER EFFECT præsenterer de to trioer både sammen og hver for sig.

www.vestbotrio.com

En aften med instrumental musik i særklasse! Uffe Steen Trio møder Vestbo Trio til en særlig aften med guitaren i centrum. Koncerten består af et sæt med hver trio samt en fælles afslutning på scenen.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev skudt igang i efteråret 2016. Dernæst fulgte en turné i foråret 2017, og det er denne turné, der nu resulterer i udgivelsen af livealbummet DOPPLER EFFECT. Udgivelsen følges op af en stribe releasekoncerter. Glæd dig til en stor oplevelse med velklingende kompositioner og ekvilibristisk guitarspil fra to trioer i absolut topform!

Uffe Steen Trio
Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang stribe indspilninger. Uffe Steen Trio byder på sprængfarlig bluesjazz serveret med stort overskud i et musikalsk univers, hvor alt kan ske.

Line-up: Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer)

Vestbo Trio
Vestbo Trio har de senere år har markeret sig med et karakteristisk bud på fængende instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik, som ikke kun er for musiknørder: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio kompositioner, der går rent ind, også hos lyttere uden det store jazzkørekort.

Line-up: Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer)