Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Trolddomsskolen

• Trolddomsskolen i Kulturhuset Islands Brygge
20 jun

20.06.2020, 10:45 til 13:00
120 kr. + gebyr
Vær klar kl. 10:45. Billetter til Hold 1:
Er du vild med magi, magiske dyr og eliksirer? Så vær med til årets minirollespil for alle børn, der har en troldmand eller heks gemt i sig.

Ventede du også forgæves på en ugle med et brev til dig?
I Kulturhuset Islands Brygge har Trolddomsskolen CULTUS DOMUS MAGICAE åbent for alle børn og unge. Trolddomsskolen er for dig, som gerne vil prøve kræfter med eliksirer, magiske dyr og trylleri. Her bliver du inddelt i huse, går til magiske timer og meget mere, ligesom på en rigtig magisk skole. Du skal selvfølgelig medbringe en tryllestav, og du må meget gerne klæde dig ud, hvis du har lyst. Du kan sagtens være med, selvom du har prøvet det før, da fagene er anderledes fra gang til gang.

Trolddomsskolen løber af stabelen lørdag og søndag med to hold hver dag:

Trolddomsskolen lørdag

Hold 1: Kl. 11: 6-11 år (Vær klar kl. 10.45)
Hold 2: Kl. 15: 6-11 år (Vær klar kl. 14.45)

I Trolddomsskolen lørdag underviser vi i eliksirer, botanik, enhjørninger og forsvarsmagi.

Trolddomsskolen søndag

Hold 1: Kl. 11: 6-11 år (Vær klar kl. 10.45)
Hold 2: Kl. 15: 6-11 år (Vær klar kl. 14.45)

På Trolddomsskolen søndag underviser vi i spådom, besværgelser, magiske dyr og astrologi.

Trolddomsskolen har fire huse med plads til 13 (magisk tal) elever i hvert hus. Du vælger, hvilket hus i billetkøbet.

Husene er:
HAMRA: Mod og Magt
PILKA: Venskab og Ballade
ALGASHI: Ambitioner og Regler
KARAKA: Sprog og Viden

BEMÆRK, at du skal svare på spørgsmål om deltageren, hver gang du køber en billet. Husk at medbringe en tryllestav!

Billetter og tilmelding:
6-11 år: 120 kr. pr. barn, der deltager.