Change language

  • Dansk
  • English
 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Triple indierock-aften

  • Tree House Colours i Kulturhuset Islands Brygge
  • What If i Kulturhuset Islands Brygge
  • Aamer Khan Band i Kulturhuset Islands Brygge
16 apr

Dato

16.04.2020, 20:00
Entré: 60 kr. / studerende: 40 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom til en aften, hvor inspirerende ny rock er på programmet

Tree House Colours

To kommende medlemmer af Tree House Colours mødte hinanden, da de deltog som frivillige ved velgørenhedsarrangementet VM i fodbold for hjemløse. De havde fælles interesser såsom socialisme og at spille guitar - og ved gåture i Christiania opstod et venskab, som også førte til, at de begge flyttede til København. Vi taler om Røskva Neumann og Matt Garner, som en onsdag aften mødte op til et Tjili Pop arrangement, hvor Jacob Speake var vært. Han blev begejstret for sine kommende bandmedlemmers sange og kort tid efter befandt de sig i et dårligt opvarmet prøvelokale på Amager. Bandet har fundet sin egen sound bygget op om Røskvas elektronisk inspirerede rytmer, Jacobs eksplosive ’lead guitar style’ og Matts intense ’sugar sweet melodies’. Tree House Colours yder alt i prøvelokalet for – tilsyneladende paradoksalt – at få gruppens udtryk til helt spontant at leve og ånde på scenen.

What If

What If er et band med base i København. De begyndte at spille sammen i foråret 2016. Alan Slim står for sang og guitar, Einar Jónsson spiller bas, Yann Robin på guitar, og Sigurd Andersen tager sig af trommerne. De udgav fire singler i 2018, og deres debutalbum så dagens lys i januar 2020. What If ser først og fremmest sig selv som sangskrivere, selvom de efterhånden er trænede på en scene. Den kreative proces var egentlig den filosofiske base i forbindelse med dannelsen af bandet. Musikken er ikke skabt til at danse til, selvom det må man naturligvis godt, og deres musik er ikke intellektuel, selvom de er talentfulde og seriøse musikere – og den er ikke perfekt og velpoleret, selvom de har arbejdet hårdt på at få deres ideer transformeret til musik. Det er heller ikke feel-good musik – den er ofte mørk, men den beskriver vilkårene og erfaringerne ved at være menneske på en måde, som publikum forhåbentlig kan relatere til og blive opløftet af at høre på.

Aamer Khan Band

Aamer Khan er en dansk sanger, guitarist og sangskriver, hvis musik bedst kan betegnes som punchy rock med fokus på bred guitar, energiske trommer og melodiske vokaler. Efter to selvproducerede udgivelser, der er tilgængelige på Spotify, Apple Music og andre streamingtjenester, blev der stillet et band på benene, som i 2019 har været ude og fintune repertoiret ”live”, mens man lagde planer for 2020, hvor der kommer til at ske en del mere. Bandet, der udover Aamer også tæller Brian Hansen, også kendt fra Saturnus, på bas og backing vokal samt Thomas Klintøe på trommer, er pt. i gang med at øve på nyt, originalt materiale, som udgives på en EP i foråret 2020. Publikum kan forvente at høre noget af det nye materiale til koncerten.