Thomas Tang

08 nov

08.11.2018, 20:30 til 22:30
50kr. + gebyr - 80kr. i døren
Thomas Tang udsendte sit første solo album ”Råt For Usødet” den 1. september 2017.

Thomas Tang er en vaskeægte spillemand. En musiker, der hverken behøver at gemme sig bag et fremmed sprogs masker eller en masse produktionsmæssig fikkumdik. Han hviler i sine sanges kvaliteter og de personlige fortællinger, som knytter sig til dem. Soloalbummet 'Råt For Usødet' handler om at finde vej. Det er sange om at elske, leve, græde, danse, finde hinanden og skilles. Thomas synger om livets substans og de byggeklodser, der både gør os til dem, vi er og dem, vi gerne vil blive til. Den første single fra albummet er det smittende nummer 'Gi' Mig Smilet Tilbage' som veksler mellem et vuggende groove i versene og et energisk omkvæd, og virker den ene stemme bekendt er det såmænd, fordi sangen er en duet med Thomas Buttenschøn. Et valg som Tang tog, fordi han syntes, det kunne være fedt at lave en duet mellem to herrestemmer, »fordi de fleste duetter altid er mellem en mand og en kvinde.« Inspirationen har Thomas hentet fra den amerikanske musiktradition og nævner selv John Mayer, Sheryl Crow og Stevie Wonder blandt forbillederne. Fokus ligger i håndværket, hvilket også kommer til udtryk i brugen af rustikke instrumenter, heriblandt dobro og lapsteel, som er med til at give musikken organisk karakter, kant og nuancer.