Telefonbogen / Baggaardsbaroner

søn. 28. feb. kl. 09.00 til ons. 31. mar. kl. 22.00
Fri entré
Ring til en bog fra en ombygget telefonboks og få prisvindende litteratur læst højt.

Du kan f.eks. ringe til Jonas Eika, Therese Salomonsen og Jens Kæmpe og få læst prisvindende litteratur højt, kun for dig.
Telefonboksen står i Kulturhuset Islands Brygge til og med marts, og det er gratis at ringe.

Husk at spritte af før og efter du har brugt boksen.

Idéen bag Telefonbogen

Telefonboksen var engang en fast del af bybilledet, et nervebånd mellem alle de levede liv. Et rum for fortællinger, der siden 1934 har forbundet og separeret os mennesker. Kuldsejlet kærlighed. Familietragedier. Dårlige undskyldninger. Fuldemandssnak - stadig varm fra den forrige i det sorte plasticrør. Den sidste telefonboks blev erklæret død og pillet ned i 2018. Nu er den genopstået. Med en telelinje direkte til landet mest aktuelle og interessante nye, litterære stemmer.

Telefonbogen er en ombygget telefonboks, hvor du kan ringe direkte til en bog. Projektet er udviklet af forlaget Baggaardsbaroner, der gerne vil bringe litteraturen ud i det danske land og ud til de danske læsere, så de kan få en anderledes litteraturoplevelse. Telefonbogen var sidste år udstillet på bl.a. Kunsthal Charlottenborg, BogForum, Roskilde Festival og en skudefuld biblioteker.