Souvenirs

• Souvenirs i Kulturhuset Islands Brygge

24.10.2020, 20:30
Forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 140 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Folkemusik, klassisk og tango som går op i en højere enhed - det er Souvenirs

Sofie Bonde - sang og guitar, Nils Torp - guitar og Klaus Pindstrup - violin

I et fænomenalt samspil mellem Nils Torps guitar og Klaus Pindstrups violin tager musikken konstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange, der bliver serveret.

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Det er tør, jysk humor, når det er bedst! Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som ’Han tog et Nattog’, ’Jeg troed’ du var hos Mikael’, ’I et sommerhus’ og ’Jeg hader Susanne’. Deres seneste album, ’Tangopartner’ kom i 2016.

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.