Sol & Måne Notatet med Susan Ørum og Tom Lindby

tor. 29. apr. kl. 19.30
100 kr. + gebyr / 120 kr. i døren
Dørene åbner kl. 19
En autentisk moderne dansk fortælling tilsat sprøde popsange.

Fortæller & sanger Susan Ørum er solidt bakket op af multimusiker Tom Lindby, og der venter publikum en oplevelse med plads til både det gode grin, alvor og iørefaldende musik. Den uheldige hovedperson Susse skvatter på et fortov og ender på Hvidovre hospital med et brækket håndled. Præcis en uge efter bliver hun kørt ind på den nye covid-19afdeling på samme hospital og ikke mindst hjem igen til isolation. Her venter en tilstand af feber og tankemylder, der kommer ud i alle livets afkroge. Hvordan gik det egentlig med drømmene, venskaberne, kærligheden og alle de tegn, der ellers stod i sol og måne? Hvem er jeg, hvis verden aldrig bliver den samme igen?

Sol & Måne Notatet er en semi-selvbiografisk fortælling baseret på Susan Ørums egne oplevelser i 20/21. Det er en historie om at blive konfronteret med sig selv, når alt andet lukker ned. Om at fortryde, tilgivelse og ikke mindst savnet efter dem, vi måske aldrig ser igen.

Publikum vil givetvis genkende lidt af selv i den uheldige hovedperson Susse, der fortumlet går igennem sin egen personlige coronakrig, mens Netflix og marabou-karrusellen kører, og naboerne larmer og synger fra altanerne: Det bliver godt igen!

Susan Ørum: Fortælling, vokal & manuskript

Tom Lindby: Musik & vokal