Sofia Hedia

14.03.2019, 20:30 til 23:00
80 kr. + gebyr / 100 kr. i døren
Dørene åbner kl. 20.00
Dansksproget poetisk pop der griber fat om hjertet.

“Sofia Hedia blæste mig bagover med sin stemme...”. Citat : Søren Huss. Det var starten til et samarbejde, hvor Søren blev en slags mentor for Sofia Hedia i sangskrivningen omkring hendes debut EP ”Hudløs” og opfølgeren; albummet “De elskende”. Sofia er nu aktuel igen med singlen “Spøgelser”, som er blevet taget rigtig godt imod, fra blandt andet p4.

Lyt og se den markante musikvideo til SPØGELSER her:

Spøgelser er single forløber til albummet ”Drømmespind”, der er på gaden d. 25/1/2019.

Drømmespind er et tematisk album, hvor alle sangene er skrevet omkring parforhold og drømmen om den lykkelige familie. Ud fra meget personlige oplevelser fortæller Sofias sange om kampen for at holde sammen på hendes lille familie, selvom ingenting er, som det skal være. Om at gøre sig fri af det drømmespind, som slører den egentlige virkelighed. Og om at komme ud på den anden side, hvor drømmen er gået i stykker og har sat hende fri. Sofia har sammen med producer Aske Bode skabt et minimalistisk udtryk på Drømmespind, som lader melodierne vise deres styrke under Sofias varme vokal. Teksterne har naturligt et nyt udgangspunkt, men de er også blevet renere i deres bevægelse mellem konkreter og talesprog og poetiske, metaforiske lag.

Sofia har arbejdet på albummet sideløbende med at hun har spillet med i både Ida Nielsens og Søren Huss’ livebands. Sofia’s eget live band består af 3 erfarne musikere med fra det københavnske musikmiljø. Søren Møller: Keys, Jens Bach: Trommer og Rasmus Todbjerg: bas og synth.

Lyt her