Change language

  • Dansk
  • English

Søren Andersen med nyt soloalbum og turné i foråret 2020

  • Søren Andersen i Kulturhuset Islands Brygge
27 feb

Dato

27.02.2020, 20:00
Forsalg: 145 kr. + gebyr / I døren: 160 kr.
Dørene åbnes kl. 19.00 - men der er også clinic kl. 17.00 Læs mere nedenfor!
En mand med mange talenter

Superguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bl.a. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja, selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.

De kendtes guitarist
Gennem årene har Søren Andersen da også delt scene med nogle af verdens mest ansete guitarister, og ikke mindre imponerende er hans årelange samarbejde med Deep Purple-sangeren Glenn Hughes, med hvem han har rejst verden tynd og spillet riffs, licks og soloer til alle de gamle klassikere, og han er da også at finde på Glenn Hughes seneste soloplade ´Resonate´ som guitarist og co-producer.  Det har selveste Joe Satriani himself bemærket. Sådan sagde han tidligere på året til musiksitet Aficionado:

"...Wow, listen to that!" This guitarist is somebody I don't know who's also the co-producer, Soren Andersen, and man, he's so good—every time I put the record on, I go, "Hey, I didn't hear that before." I love when an album does that to me. Glenn has always played with great guitarists, and he's got another one with Soren Andersen…”

Flotte ord fra en mand, der ved, hvad han taler om.

Nyt soloalbum ude til efteråret
Og nu er Søren så klar med sit nye soloalbum, om hvilket han siger:

"...Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..."

Albummet der har fået titlen ´Guilty Pleasures´ udkommer 11. oktober, men allerede nu kan man høre og se numrene ’City Of Angels’ og ´Birdfeeder´.

Liveshows og Clinic
I forbindelse med udgivelsen er der planlagt en kortere turné i foråret 2020, hvor Søren Andersen, sammen med et hold af kompetente musikere, vil præsentere sangene fra det nye album.

Og som lidt ekstra guf for aspirerende ´superguitarister´ og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren umiddelbart før arrangementet afholde en clinic. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være professionel musiker, og hvad det kræves af dig som sideman. Sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål.

Program:
kl. 17.00 - 18.00: Clinic
kl. 19.00: Dørene åbnes
kl. 20.00: Koncertstart
kl. 22.00: Meet and greet/signing

Vil du med til Søren Andersen’s clinic, så vælg billet inkl. Clinic... så er du tilmeldt.

Alt i alt er der her lagt op til en musikalsk oplevelse i særklasse.