Shahar: Orientens prinsesse - Amager Børnemusikfestival

13.02.2020, 13:00 til 14:00
40 kr. pr. person
Fra 5 år.
Orientens prinsesse fortryller os med operasang, røverhistorier og levende musik!

Ensemble Shahars koncert er begyndelsen på et usædvanligt og spændende eventyr, hvor Orientens prinsesse fortryller sine arvefjender med operasang. Hun fører børn og voksne gennem Mellemøstens mystik, jødiske sagn og ungarske røverhistorier med musik og fortællinger. På sin vej møder hun en arabisk oud-spiller, en klassisk tangentspiller og en jødisk klarinettist. Publikum inddrages i universet gennem klap, sang og dans, hvor musikken danner et fælles sprog, der bygger bro mellem musikalske genrer og kulturer.

Fra 5 år.

Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med musikalsk velvære for store og små. Og i år er ingen undtagelse, når Amager Børnemusikfestival endnu engang forvandler årets koldeste uger til de mest hjertevarmende.