Change language

 • Dansk
 • English

Sankthans på Bryggen

 • Fallulah i Kulturhuset Islands Brygge
 • Los Cubraz i Kulturhuset Islands Brygge
23 jun

Dato

23.06.2019, 14:00 til 23:00
Fri entré // For alle
Mad & drikke kan købes hos Bryggens Spisehus
Vi byder sommeren velkommen med sommerlig underholdning for hele familien, livemusik, båltale og ikke mindst et flydende sankthans-bål.

Der er noget for hele familien til Sankthans på Bryggen, hvor dagen bl.a. byder på festlige koncerter, ukrudtsworkshop og hæsblæsende nycirkus. Midsommerfejringen starter allerede kl. 14 med en række workshops med bæredygtighed i centrum. 

Program fra kl. 14.00 - 16.30:

 • Menneskebiblioteket for børn
  Foreningen Menneskebiblioteket lancerer som noget nyt et menneskebibliotek kun for børn. I stedet for at låne bøger kan børnene få lov til at låne rigtige mennesker til en samtale, hvor de kan stille alle de spørgsmål, de har lyst til, f.eks. om emner som mobning, hjemløshed eller det at måtte flygte fra krig.​ Læs mere om Menneskebiblioteket her
 • Lav din egen Talisman-workshop
 • Naturcenter Amager Strand har i dagens anledning samlet en hel masse ukrudt fra både land og vand, som de tager med til sankthans på Bryggen, hvor de inviterer til workshop. Der vil være smagsprøver, og du kan få nyttig viden om, hvordan vi kan bruge ukrudt til alverdens gastronomiske lækkerier. Til workshoppen kan du f.eks. lave dit eget tangsalt eller, hvis du er modig, prøve kræfter med brændenælde-te.
 • Hos Spis Amager Fælled kan du lære om alle de spiselige vilde vækster, der findes på Amager Fælled.
 • FRAK (Fritidsakademiet) arbejder til dagligt med at hjælpe unge fra gaden med at komme i fritidsjob. Et af projekterne har været at lave en sodavand af ukrudt fra blandt andet Amager Fælled. Om det er noget, der falder i din smag, kan du selv afgøre, da FRAK tager en hel masse ukrudtssodavand med til Bryggen, hvor de også står klar til at fortælle om deres mange spændende projekter for og med unge. 

Kl. 16.30: Båltale for børn med Bioetiker Mickey Gjerris

Kl. 17.00 - 17.20: Fugl, fisk eller midt imellem – Nycirkusforestilling

Kl. 18.30 KONCERT - Los Caminantes

Kl. 20.00 KONCERT: Fallulah m. band            

Kl. 21.00 Båltale v. Anna Juul/ Veronika Katinka

Kl. 21.10 Midsommervise ved Stine Dueholm

Kl. 21.15 Sankthans-bålet tændes

Kl. 21.30 KONCERT: Los Cubraz

Læs mere om programmet: 

Fugl, fisk eller midt imellem – Nycirkusforestilling
Land møder hav, og balance møder vægtløshed i denne højtflyvende forestilling iscenesat af linedanser Mari Vincentz og luftakrobat Aurelia Ingelvide, begge uddannet ved AFUK.
For alle aldre

Menneskebiblioteket for børn
Har du nogensinde set et menneske, der så anderledes ud end dig selv og haft lyst til at spørge hvorfor? Hos Menneskebiblioteket kan du låne levende mennesker med personlige historier og erfaringer, og du kan stille dem alle de spørgsmål, du har lyst til. Hvordan er det f.eks. at gå med tørklæde? Sover alle hjemløse på gaden? Og hvad vil det egentlig sige at have en depression?
Menneskebøgerne stiller frivilligt op for at dele deres historier med dig, fordi de i deres dagligdag udsættes for fordomme eller diskrimination på grund af deres livsstil, religion, seksualitet eller lignende.
For børn i alderen 6-12 år

Lav din egen talisman v. billedkunstner Christina Jønsson (DK/CH)
På denne dag som forbinder os med gamle hedenske ritualer, vil vi skabe vores eget lykke-objekt eller talisman. I workshoppen kan børnene samle forskellige materialer til enestående objekter, som kan fortælle deres helt egen historie og give håb om lykke, styrke og beskyttelse.

MUSIK:

Los Caminantes
Livsglad, laidback samba, bossa og flamingo-inspireret akustisk musik.

Fallulah 
Fallulah indtog musikverdenen for første gang i 2009 med charme og originalitet, og hun har siden da været kendt og hyldet for sit unikke hitmageri, med en spændvidde fra hjemsøgende smukke ballader til store fængende popomkvæd, der danser rundt i hovedet, længe efter nummeret er slut. Hun står i dag stærkere end nogensinde før med sit store bagkatalog af hits og sine helt nye numre under armen, og hun kan endda tilføje pladeselskabsejer på cv’et med sit nystiftede La Boom Records. 

Los Cubraz
Los Cubraz spiller op til en varm sankthansaften! Vejret bliver selvfølgelig smukt, solfyldt og varmt, så danseskoene skal frem, og uanset om man kan danse salsa eller ej, så kom og nyd tonerne af den cubanske musik, og hvis man får lyst - en svingom!