Change language

Sankt Hans på Bryggen

23 jun

Dato

23.06.2017, 16:30 til 23:00
Arrangementet er gratis / Mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus
Sankt Hansfest på Bryggen med trylleshow, musik, bål og grill

På Islands Brygge byder vi sommeren velkommen med magisk underholdning for hele familien, koncerter fra Oh Land (solo), St. Augustin og Ms. Melissa & her Soul Knights, båltale v. astrofysiker Anja C. Andersen, lækker grillbuffet og ikke mindst et kæmpe flydende Sankt Hansbål! 

Fri entré // Mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus

PROGRAM:

  • 16.30: Legeplads ude foran Salen.
  • 17.00 Underholdning for hele familien v. Trylle Michael.
  • 19.00 St. Augustin (koncert)
  • 20.00 Oh Land (solokoncert)
  • 21.00 Båltale v. Astrofysiker Anja C. Andersen 
  • 21.10 Midsommervise v. Oh Land 
  • 21.15 Sankt Hansbålet på vandet tændes 
  • 21.30 Ms. Melissa & her Soulknights (koncert)

Det fuldspækkede program skydes i gang kl. 16.30 med legeplads og trylleshow for hele familien, hvor Trylle Michael garanterer, at det ikke kun er Sankt Hansbålet, der går op i røg. 

Årets musikprogram starter kl. 19.00 med catchy pop-tunes fra det københavnske band St. Augustin, hvis drømmende musikunivers indkapsler ungdommen i en (lille) storby som København. 

Kl. 20.00 er det ingen mindre end Nanna Øland Fabricius aka. Oh Land, der giver koncert i en stemningsfuld solo-udgave og senere på aften er det også Oh Land, der synger den smukke Midsommervise sammen med os. 

Bryggens Spisehus serverer grillbuffet med alt hvad der hører sig til af lækre sager. Grillbuffeen koster 180 kr. pr. person. I baren kan der købes kolde fadøl, liflige vine, cocktails, saft og sodavand. 
Se menu og priser på www.bryggens.dk.

Når klokken slår 21.00, gives mikrofonen videre til den prisvindende astrofysiker Anja C. Andersen, der i år står for den traditionsrige båltale. Herefter følger midsommervisen ført an af Oh Land inden der endelig tændes for det flydende Sankt Hansbål.

Efter mørkets frembrud skal der festes videre til Ms. Melissa & her Soul Knighs. Musikken swinger fra hurtige soul-toge fyldt med energi, igennem harmoniske numre der får dig til at danse, til melodiske ballader, der taler til hjertet.

Vi glæder os til at fejre midsommer sammen med jer ♥

Kh Kulturhuset Islands Brygge