SALSA JAM feat. Los Cubraz

20 nov

lør. 20. nov. kl. 20.00
I forsalg: 120 kr. + gebyr / Studerende: 70 kr. + gebyr
Velspillende dansk-cubanske Los Cubraz sætter fut under salsadansegulvet.
Los Cubraz indtager igen scenen på Kulturhuset Islands Brygge når SALSA JAM byder op til salsadans lørdag d. 20. novemrI en anmeldelse fra 2020 skrev Fyns Stiftstidende: ”...Det var mere end svært for publikum at sidde stille, da det dansk-cubanske band Los Cubraz fredag aften genåbnede sæsonen i Brenderup Højskoles Musikforening med et brag af en koncert…”. Så få danseskoene på og lade salsaen herske efter lang tids dvale!

Los Cubraz består af Henri Benítez (sang), Maria Carelse (tenorsax & kor), Jacob Rahbek Poulsen (tres), Lisandro Bienes Perdomo (guitar & kor), Niels Prins (kontrabas) og Yeziel Lazo (percussion & kor).

Aftenen starter med en kort danseintro, hvorefter der er frit dansegulv med salsatek, koncert og danseshow med Las Flores.

PROGRAM:
20.00 dørene åbnes
20.15 begynderintro med Jacob Speake (KU studenteridræt)
20.30 åbent dansegulv
21.10 Los Cubraz (1. sæt)
21.55 salsatek
22.10 Los Cubraz (2. sæt)
23.00 salsatek + danseshow med Las Flores
01.00 tak for i aften

DJ's: Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller den bedste old-school salsa man ikke hører hver uge på byens dansegulve. Lidt bachata og merengue blir der også plads til.