Salsa & Bachata Social (Salsabine Social)

12.02.2020, 19:00
50 kr. i døren
Kl. 19-20: Introtime. Kl. 20-23: Dans med DJ
Så er der Salsa og Bachata som om sommeren, men denne gang indendørs

Det er samme dansekoncept som sommerens udendørs Salsa & Bachata på Bryggen. Denne gang er det indendørs.

Med 50 % livsglad og rytmisk Salsa og 50 % lækker Bachata.

Dansefest for alle, uanset danseerfaring, og uanset hvilken danseskole du går på, eller hvor gammel du er. Du kan komme alene eller medbringe din partner eller dine venner/veninder. Kom og dans dig glad, bliv smittet af den gode stemning, og mød en masse danseglade mennesker.

Brug drop-in introtimen til at lære nogle af de grundlæggende trin, eller brug den som opvarmning til din danseaften. Også for dig, som allerede har lidt erfaring med at danse.

PROGRAM:

Kl. 19.00-20.00: Drop-in undervisning.

Kl. 20.00-23.00: Dansefest.

Kom gerne tidligt, dansegulvet er jeres.
Halvdelen af tiden spilles der salsa (velegnet til Crossbody Salsa On1/On2 og noget til cubansk Salsa – dog ingen Timba) og den anden halvdel handler det om Bachata/Bachata Sensual)

DJ: Sabine Boesen

Vært: Sabine Boesen (i samarbejde med Kulturhuset Islands Brygge).

Det foregår i Kulturhuset i den smukke store sal med udsigt til Islands Brygges havneområde.

Læs mere om Salsabine.dk og vores dansekurser på www.salsabine.dk.

Caféen i Kulturhuset (Bryggens Spisehus) er åben til kl. 22.00 (køkkenet indtil kl.20.30).