Salon på Bryggen: Byrum ved Langebro

23 nov

23.11.2017, 19:30 til 21:00
I Salonen
De mange kvadratmeter under Langebro indbyder til at blive brugt - men hvordan og til hvad?

Med åbningen af Lille Langebro bliver området ved og under ’store’ Langebro et nyt knudepunkt for cykelpendlere og fodgængere mellem Amager og resten af byen. Salon på Bryggen inviterer til åben samtale om mulighederne for det, potentielt, blomstrende bro-byrum.

En brocafé, øvelokaler eller et kajakparkeringshus? Mulighederne er mange for lokalerne og området under Langebro og pladsen foran det nedlagte posthus på Islands Brygge. Islands Brygge Lokalråd og Kulturhuset Islands Brygge inviterer d. 23. november kl. 19.30 til åben debat, hvor alle er velkommen til at komme med idéer og indspark til, hvad området kan anvendes til. For selvom lokalerne ikke er frigivet, er der brug for, at borgernes idéer og ønsker kommer på banen.

Vi får et internationalt indspark fra Islands Brygge Lokalråd, der har været på inspirationstur i Berlin, hvor de har studeret byens mange højbaner, og hvordan byrummet under banerne, anvendes til kultur- og handelsliv.

Kom og deltag i debatten om byrum og byliv under Langebro!

Torsdag den 23. november i Salonen.
KL. 19.30