Ruth to Hell

Entré 90 kr. + gebyr / 120 kr. i dør
Dør kl. 20.30
FIRE ROCKDAMER MED MUSIKALSK GENNEMSLAGSKRAFT OG POWER

De spiller hits, men mest fra den lidt hårdere rockgenre, blandet  med grunge perler fra bl.a. Nirvana over til Metallica, AC/DC, Joan Jett, Green Day, Foo Fighters, Deep Purple og Nickelback over til funky-rock/pop klassikere fra Prince, Lenny Kravitz og de elsker bare tunge grooves og seje guitar-riff. Genren er; ”rå og svedig dametråd” – med et glimt i øjet.

De har hver især spillet i forskellige mere og mindre kendte rockbands og bluesbands. Nogle af dem kender vi tilbage fra 80’erne, bl.a. forsangeren Effy, som i mange år turnerede og skrev musik til sit eget band ”Effy og Eliten”. Trommeslageren Sanne Unruh vil flere kende fra det legendariske rockband Miss B Haven, og i andre sammenhænge som The Poets, James Thomas m.fl. Bandets bundsolide bassist Gitte Kampp har spillet i forskellige blues bands, og sidst ankomne guitaristen Kirsten er for første gang - i en moden alder - aldeles klar til at fyre den af i et rockband.

Det er kvinder med masser af rock- og garntrisser i årene. Et band der hele tiden er i konstant forandring og udvikling og som holder fast i at live-musik skaber ikke bare festlige rammer, det er også nostalgi, energi, blod, sved og tårer, som de deler med publikum.

Så hvis du er til at få en på opleveren, så køb din billet i forsalg til koncerten d. 1. marts 2019, bandet vil blive glad for din opbakning og nysgerrighed, og du vil helt sikkert blive underholdt fra top til tå.

RUTH TO HELL – LINE UP
Effy: Lead vocal guitar