Rugsted & Kreutzfeldt - 40 års jubilæumsshow

16.03.2019, 21:00 til 23:00
Dørene åbner kl. 20.30
Udsolgt!

Der er godt nyt til alle fans, der led under Rugsted & Kreutzfelts pause fra liveoptrædener i hele 2018: Duoen drager nemlig på en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, hvor de rammer en række udvalgte favorit koncertsteder i anledning af 40 års jubilæet for deres første album udgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter behind the songs. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldts mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet bliver leveret i et flot bonus sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.