Change language

  • Dansk
  • English

The Reptones

22 okt

Dato

tor. 22. okt. kl. 20.30
Forsalg: 80 kr. + gebyr / I døren: 100 kr.
Dørene åbner kl. 20
Atmosfærisk og mellow country/americana
The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af folk-rock, der har vundet indpas i de senere år. Band blev dannet i København i 2011, og med kærlighed til klassiske dyder, hvor det meste er håndspillet, tager The Reptones udgangspunkt i et sammensurium af traditionelle genrer, der ofte går under fællesbetegnelsen americana.
 

Nyt anmelderrost album produceret af Nikolaj Nørlund
 

På deres nye album ‘Painkillers & Wine’ er det danske alt. country/americana-ensemble The Reptones gået fra at være en kvintet, til at være en duo bestående af Bo Bech Arvin og Kim Heibon, som har arbejdet tæt sammen om de nye sange. Den nye konstellation har resulteret i en koncentreret sound med fokus på atmosfære, dynamik og nærvær, hvor de gode melodier og Bo Bech Arvins stærke vokal er i centrum på bandets nye sange.
Under indspilningerne allierede The Reptones sig med dansk indierocks nestor Nikolaj Nørlund (Niels Skousen, Jens Unmack, Ulige Numre m.fl.), som med sin produktion og mix har sat sit tydelige præg på albummets organiske og mellow lydbillede. Nørlund har fremelsket et stemningsmættet udtryk, der veksler mellem ro og anspændthed, og samarbejdet har været en positiv oplevelse for begge parter.
Bo Bech Arvin og Kim Heibon får denne aften i Kulturhuset Islands Brygge selskab af Jakob Lund på bas.