Change language

  • Dansk
  • English

The Reptones

27 apr

Dato

27.04.2018, 20:30 til 22:30
Forsalg: 80kr.+ gebyr / I døren: 100kr.
Døren åbner kl. 20.00
Den københavnske kvintet er tilbage på "hjemmebanen".

Med et udtryk, der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie til tonstung retrorock og melodiske ballader, er københavnske The Reptones blandt de førende danske eksponenter for den bølge af alt country, new-folk og håndspillet americana, der har vundet stort indpas i de senere år. I forgrunden for The Reptones står den lokale bryggeboer – sanger/sangskriver Bo Bech - der glæder sig til at spille på ’hjemmebane’ på Kulturhuset Islands Brygge – fredag den 27. april.

Siden The Reptones udgav deres tredje album – Dead Letter Blues - i slutningen af marts 2016 er det gået stærkt for den københavnske kvartet. Med over 30 koncerter i kalenderen i 2016 og en flot modtagelse af både radiostationer, anmeldere og publikum, har bandet fået en kæmpe vitaminindsprøjtning og åbnet en kreativ åre, som allerede nu kommer til at danne grundlaget for bandets fjerde album, der udkommer til foråret.

WARM-UP: SIDSEL LÆBO WULFF

Sidsel Læbo Wulff skriver sange om emner, der spænder helt fra vinter i København til tanker om frihed. De finurlige tekster tager udgangspunkt i hendes hverdag og de mennesker, hun omgiver sig med såvel som med mere drømmende universer. Sidsel optræder solo med simpelt guitarspil som akkompagnement til de både danske og engelske sange. Musikken er vekslende i sin form og harmonik, hvilket inviterer lytteren til at give sig hen i klangbilleder og rytmer.