Rejser på stedet - fysisk performanceworkshop for børn

• Foto af Søren Meisner
02 aug

man. 02. aug. kl. 10.00 til fre. 06. aug. kl. 19.00
Gratis fysisk teaterworkshop på Islands Brygge for de 10-13-årige!
I sensommeren kan du lære at udtrykke dig gennem fysisk teater, akrobatik og performance og være med til at skabe en forestilling på Islands Brygge.

I samarbejde med Kulturhuset Islands Brygge inviterer GLiMT Amager interesserede i alderen ca. 10-13 år til at prøve kræfter med scenekunsten på en 1-uges workshop, der munder ud i en forestilling om Bryggens vilde mangfoldighed. Sammen skaber vi fortællinger og inviterer publikum på en tur fra Langebro gennem det gamle, det splinternye og det vilde, ustyrlige Bryggen.

Workshoppen finder sted i og omkring Kulturhus Islands Brygge. Vi arbejder med metoden ”devising”, hvor du er medskaber af indholdet i forestillingen. Forløbet er meget fysisk med øvelser fra moderne cirkusdiscipliner, fysisk teater og dans.

Du behøver ikke at have lavet teater før, men skal kunne lide at bevæge dig. Om du er til gymnastik, dans, teater, skate, parkour, akrobatik eller andre sportsgrene er ligegyldigt, så længe du har lyst og mod på at lære noget nyt, bruge din krop og fortælle historier med teatrets greb.

Underviserne er Josephine Wullf Randrup og Stine Eva Jørgensen, der begge arbejder som iscenesættere, undervisere og performere i moderne cirkus og fysisk teater med mange års erfaringer som ledere af scenekunstneriske projekter for børn og unge.

PRAKTISK INFO

Datoer: 2.-6. August
Tider: Mandag-torsdag kl. 10-15, fredag kl. 10-13 og 16-19 (forestilling kl. 17:00, herefter afslutning)
Vejledende aldersgruppe: 10-13 år
Deltagerantal: Max 20 (først-til-mølle!)
Deltagelse er gratis

Tilmelding: Skriv til booking@glimtamager.dk med:
- Navn
- Alder
- E-mailadresse
- Telefonnummer
- En linje om dine interesser

Tilmeldingsfrist 7. juli 2021