Prince Tribute: Love4Prince live

• Love4Prince i Kulturhuset Islands Brygge
07 jun

07.06.2019, 20:00
Forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 150 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom og hør det danske band Love4Prince

Let’s party like it’s 1999.

Ligesom de forrige år 2016 - 2017 - 2018 fejres Prince’s fantastiske musik med Prince Celebration Live, for Prince elskede trods alt sin egen musik, og musikere som spiller live.

Kom med til  denne Prince-dag, hvor Prince ville være fyldt 61 år - Music played by real musicians.

Prince spillede selv coversange, og nu har et dansk hold af musikere dannet deres eget band, Love4Prince. Navnet siger vist også alt. Faktisk skete det allerede i 2007, men bandet har været on and off og er så klar nu til at fejre deres idol med fans. Kom med på denne Prince-dag d. 7. juni, hvor Prince, som nævnt, ville være fyldt 61 år.

Funkateers - vi synger og danser…dress in a bit of purple & let’s celebrate his purple highness.

Band:
Morten Erichsen – guitar