Pierre Dørges New Jungle Orchestra

30 sep

30.09.2018, 20:00 til 23:00
150 kr. + gebyr / dør: 170 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
I september 1980 stod NJO på scenen for første gang, og denne 38 års rejse fejres med endnu en musikalsk rejse i den frodige danske jungle

Siden første koncert i Musikcafeen i Huset Kbh. har NJO spillet over 1000 koncerter i mere end 50 lande – fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i NYC, Operaen i København, Sydney Town Hall, Ungdomshuset -for Nelson Mandela på National Teatret i Pretoria, for Den japanske Kejser på Akasaka Palace i Tokyo, Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC, kurser for Dansk Industri, på Musikkonservatorierne, i børnehaver, koncerter i kirker og på togstationer.

I mødet mellem orkestret og publikum opstår spontant en intens samhørighed, som får musikkens fortælling til at sprudle, så alle kan gå hjem med fornyet energi efter en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Lige fra første optræden har New Jungle Orchestra inviteret gæster ind i junglen, bl.a. tubaspilleren Michel Godard , jazzlegenderne Yusef Lateef og John Tchicai, skuespillerne Jess Ingerslev og Jesper Christensen, sangerne Hanne Boel, Gitte Hænning, Josefine Cronholm, Djina Mai-Mai, Sainkho Namtchilak, Povl Dissing, forfatteren Ib Michael, kineseren Yu Jun (guzheng) Kontra Kvartetten, DR s Pigekor, den indiske fløjte mester Shashank Subramanyam, den Balinesiske Semara Ratih Gamelan og den tuvenske gruppe Hun Huur Tur.

Line-up: Gunnar Halle (Norway) trompet Pierre Dørge (Denmark) conductor & guitar Jakob Mygind (Denmark) saxes Anders Banke (Denmark) bass clarinet & sax Kenneth Agerholm (Denmark) trombone Irene Becker (Denmark) piano & synthesizer Thommy Andersson (Sweden) bass Ayi Solomon (Ghana) congas & percussion Martin Andersen (Denmark) drums Opdateret november 2017.