The Pagsberg BigBand feat. Sasha Masakowski

02.03.2018, 20:30 til 22:30
120kr. + gebyr / 150kr. i døren
Døren åbner kl. 20.00
Der er fyret op under jazzgryderne, når The Pagsberg BigBand og den funklende New Orleans-sangerinde, Sasha Masakowski, indtager scenen!

Sasha Masakowski er født og opvokset i New Orleans. Som datter af Steve Masakowski er hun vokset op med New Orleans jazzen og dens traditioner. Sasha har siden 2009 været en af de førende stemmer på musikscenen i New Orleans, og inspiration henter hun fra jazz, elektronisk musik og rock. Hun har spillet på kendte klubber og festivaler over det meste af USA (bl.a. Blue Note og Jazz Standard i New York), samt i dele af Asien, Europa og Sydamerika. Hun er kendt som en frygtløs improvisator, en charmerende fortolker og har ofte arbejdet sammen med genre-krydsende artister som Cliff Hines, Jason Lidner, Zach Danziger og Aurora Nealand. Som bandleader står hun i forgrunden for ensemblerne Sideway Strutters, Art Market, samt det elektroniske art-pop band Tra$h Magnolia.

The Pagsberg BigBand er et fuldt bigband med 5 saxofoner, 4 trompeter, 4 tromboner, rytmesektion (bas, guitar, trommer, klaver) og - som det eneste professionelle orkester i Danmark - en fast tilknyttet vokalgruppe på 4 sangere. I visse projekter er der også involveret strenge og slagtøj. The Pagsberg BigBand har et bredt repertoire, der strækker sig fra swing, latin over moderne bigband jazz og til egne kompositioner. The Pagsberg BigBand kendetegn er professionalisme, seriøsitet, musikalsk ambition og et højt artistisk niveau. The Pagsberg BigBand er en virksom og innovativ organisation i konstant udvikling, som altid leverer et solidt og gennemarbejdet musikalsk produkt - uanset om det er på turneen, til koncerten eller i studiet.