Osgood & Martin Ullits Dahl

• Eugene Chadbourne i Kulturhuset Islands Brygge
03 sep

03.09.2019, 20:00
Forsalg: 80 kr. + gebyr / I døren: 100 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
En aften sprængfyldt med mangfoldige musikalske udtryk og stor humor

Kresten Osgood har opnået en nærmest mytologisk kultstatus på den københavnske jazzscene. Han er en modig og nysgerrig musikalsk entreprenør, som har arbejdet sammen med mange legendariske musikere som f.eks. Kurt Rosenwinkel, Jerome Cooper, Joshua Redman, Brad Mehldau, Yusef Lateef, Herb Robertson, Billy Preston, Tony Scherr, Dr. Lonnie Smith, John Tchicai, Sam Rivers, Michael Blake, Steven Bernstein, Paul Bley, Bent Fabricius-Bjerre, Ed Thigpen, William Parker, Joe Lovano, Jim Black, Kenny Barron, Chris Potter m.fl.

Martin Ullits Dahl besidder mange talenter. Han er således en dygtig musiker, sangskriver og sanger, som har arbejdet med kunstnere som Bob Hansson, Norrbotten Bigband, Django Bates, All Mobbs, Stuart Hall, Rob Luft, Thoger Tetens, Thomas Blachman, Senjawa, Gokcen Dilek Acay, Snöleoparden, Ejaz Sher Ali m.fl.

Han er en anerkendt komponist, som har arbejdet for Det Kongelige Teater, Frankfurt Schauspiel, Aalborg Teater, Danmarks Radio m.m. og har tilmed produceret for bands som 1000LAX, Eggs Laid By Tigers, The Magnetic Eagle, Jooks etc. ved siden af hans alter-ego projekt, Prins Nitram.