“Orula” - Afrocubanske polyrytmer med Ekkozone

26 jun

lør. 26. jun. kl. 20.30
Forsalg 100 kr. + gebyr / I døren: 120 kr. - 50 kr. for folk under 18 år - kan kun købes i døren ved fremvisning af gyldigt ID.
Dørene åbner kl. 20.00
Ekkozone serverer et festfyrværkeri af polyrytmer, når de opfører musik af den cubanske mester Louis Aguirre.
Scenen bliver fyldt til bristepunktet med eksotisk slagtøj, to klaverer og en række blæseinstrumenter denne aften, hvor Ekkozone opfører kompositioner af den cubanske mesterkomponist, Louis Aguirre. Musikken er dybt inspireret af den afrocubanske religion, Santaría, og byder på et festfyrværkeri af polyrytmer og avantgardistiske klange. Det er stærk og dragende musik. Kom ind og bliv revet med!

Ekkozone er et crossover ensemble, som virtuost boltrer sig i grænselandet mellem klassisk og rytmisk musik. Ensemblet blev dannet af percussionist og dirigent Mathias Reumert i 2013, og etablerede sig hurtigt på den Københavnske musicscene, bl.a. med hyppige optrædender på Jazzhouse. Ekkozone har tidligere bl.a. optrådt på Roskilde Fesival samt i landets store koncertsale.

Den nyeste udgivelse, “Steve Reich: Sextets”, udkom i 2018 og fås på CD og vinyl.

Line-Up:

David Hildebrandt, Mathias Reumert & Matias Seibæk, slagtøj