“Orula” - Afrocubanske polyrytmer med Ekkozone

26 jun

lør. 26. jun. kl. 20.30
Forsalg 100 kr. + gebyr / I døren: 120 kr. - 50 kr. for folk under 18 år - kan kun købes i døren ved fremvisning af gyldigt ID.
Dørene åbner kl. 20.00
Ekkozone serverer et festfyrværkeri af polyrytmer, når de opfører musik af den cubanske mester Louis Aguirre.

Når ensemblet Ekkozone opfører kompositioner af den cubanske mesterkomponist, Louis Aguirre. Bliver scenen fyldt til bristepunktet med eksotisk slagtøj, to klaverer og en række blæseinstrumenter. Musikken er dybt inspireret af den afrocubanske religion, Santaría, og byder på et festfyrværkeri af polyrytmer og avantgardistiske klange. Det er stærk og dragende musik. Kom og bliv revet med!

Ekkozone blev dannet i 2013. Ensemblet står for klassisk avantgarde, minimalisme og cross-over og består af skandinaviske og engelske musikere i forskellige formationer under ledelse af percussionist og dirigent Mathias Reumert. Ekkozone har tidligere blandt andet optrådt på Roskilde Festival i 2013.

Line-Up:

David Hildebrandt, Mathias Reumert & Matias Seibæk, slagtøj