Nytårskur og salg af 2301-Bryggekort

23.01.2018, 17:00
Gratis entré til Nytårskur
2301-Bryggekort koster 40 kr.
Til Nytårskuren får du lidt lækkert til ganen, nabokrammere og fed livemusik

Som tak for et dejligt år og med ønsket om et fremragende 2018, inviterer vi alle vores herlige Bryggenaboer til festlig Nytårskur tirsdag d. 23.01 i Kulturhuset Islands Brygge.

Aftenen byder på lidt lækkert til ganen fra Bryggens Spisehus, fed livemusik, hyggeligt samvær og selvfølgelig salg af 2301-Bryggekortet.

Der er fri entré til Nytårskur.

Vi glæder os til at se dig!

Køb dit 2301-Bryggekort til Nytårskuren!
Det eftertragtede 2301-Bryggekort giver 15 % rabat i Bryggens Spisehus og til udvalgte kulturarrangementer.
Til Nytårskuren kan du købe kortet med kontanter eller betalingskort. Har du købt dit kort på nettet, kan du også afhente det til Nytårskuren ved at fremvise din billet.
2301-Bryggekortet koster 40 kr.

Køb dit 2301-Bryggekort online og afhent det i perioden 23. januar . 8. februar
Kortet kan også købes her og afhentes i perioden 23. januar - 8. februar på kulturhusets kontor fra man. - fre. eller i caféen i aftentimerne og i weekenden. Når du har gennemført dit køb, printer du billetten ud eller viser den på tablet eller mobil og bytter den til et 2301-bryggekort.
Bemærk: Kortet kan ikke købes på kontoret eller i caféen.