Change language

  • Dansk
  • English

Nytårskur

23 jan

Dato

23.01.2019, 16:30
Til Nytårskuren får du lidt lækkert til ganen, nabokrammere, ballondans og fed livemusik!

Som tak for et dejligt år og med ønsket om et fremragende 2019, inviterer vi alle vores herlige Bryggenaboer til festlig Nytårskur onsdag d. 23.01 i Kulturhuset Islands Brygge. 
I år holder vi nytårskur for børn i Lysthuset og for alle andre i Salen.

Til Nytårskuren vil det også være muligt at få fingrene i Kulturhusets helt nye årsmagasin, hvor du kan møde mange af de herlige mennesker, der lægger hjerte og sjæl i at skabe fede kulturoplevelser på Bryggen.

Vi glæder os til at se dig!

 

Program:

Kl. 16.30 er der Nytårskur for børn i Lysthuset, hvor vi fejrer det nye år med stoledans, ballondans og stopdans og børnevenlige mocktails i spændende farver! Og vi holder selvfølgelig masser af snackpauser. Det bliver en hyggelig fest med gang i den! Der er et begrænset antal billetter, så derfor er billetreservation nødvendig for alle børn, der skal danse med. Alle børn under 10 år skal ledsages af en voksen (voksne behøver ikke billet). For alle børn. Entré: 20 kr.  Køb billetter til 'Nytårskur for børn' her: https://bit.ly/2VBJmIX

I Salen byder aftenen på lidt lækkert til ganen fra Bryggens Spisehus, fed livemusik fra The Taxmen og hyggeligt samvær. 
På scenen: The Taxmen
I 15 år har  Beatlesbandet THE TAXMEN fra København spillet landet tyndt og fortolket de eviggrønne hits fra Lennon & McCartneys massive sangkatalog. The Taxmen vikler årets nytårskur ind i pigtråd og lækre vokalharmonier. Glæd dig til alle de klassiske Beatlessange fra perioden 1962 til 1969. Der er fri entré til Nytårskur i Salen. 

Nyt år – nyt rabatkort

Opdatering!
I stedet for det gamle 2301-Bryggekort, der har givet 15 % rabat i Bryggens Spisehus, kommer der nu et nyt loyalitetskort.

Hvis du indbetaler mellem 500 kr. – 999 kr., får du 15 % rabat, på det du køber i Bryggens Spisehus. Du benytter kortet som et betalingskort og får umiddelbart rabatten på varen. Du kan se på din kvittering, hvad du har betalt og hvor meget, der er tilbage på kortet.

Indbetaler du 1.000 kr. på kortet får du 20 % rabat på købene. Der er ingen øvre grænse for, hvor meget du kan indsætte på kortet.

Du kan maksimalt købe for 2.000 kr. på et kort pr. dag.

Der er ikke en udløbsdato på kortet og du kan tanke op på kortet, ligesom du kender det fra Rejsekortet. Men du kan også vælge et nyt kort, hvis du ønsker det.

Kortet kan købes fra d. 23.1 i Spisehuset på hverdage fra kl. 9-17 og kan udelukkende benyttes i forbindelse med køb af mad og drikkevarer i Spisehusets café. Der er ingen udløbsdato på kortene.
Kortene administreres af Bryggens Spisehus. For spørgsmål vedr. de nye kort, skriv til info@bryggens.dk