Change language

  • Dansk
  • English
 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Ny dato: Moonjam

  • Moonjam i Kulturhuset Islands Brygge
28 nov

Dato

28.11.2020, 21:00
Forsalg: 250 kr. + gebyr / I døren: 275 kr.
Dørene åbner kl. 20
Kom og hør Moonjam: Nostalgi, melankoli, glæde, lykke, en dans og syng-med-oplevelse

Denne koncert erstatter de aflyste koncerter den 25. april og den 26. juni. Hvis du har købt billet til en af de aflyste datoer, og ønsker at komme til koncerten den nye dag, medbringer du bare din oprindelig billet. 

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne...

Men har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at det der opstår live lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere spiller med ekvilibristisk ekspertise - og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet og ind i deres inderste følelsesregister.

Nostalgi, melankoli, glæde, lykke, en dans og syng-med-oplevelse.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang, hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv., blev til.

Moonjam spiller i to konstellationer: Som den elektriske trio med Bobby Ricketts på sax, eller den mere Rock’n'Roll-prægede sekstet, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet. (Mikkel og Morten har også et ret godt greb om den musikstil de grundlagde med hedengangne Sneakers...)! Og det er seksteten, du kan opleve i Kulturhuset denne aften.

Line-up:
Mikkel Nordsø, guitar, Henriette Krogh, trommer, Maibrit Olesen, vox, Bobby Ricketts, sax, Rasmus Kærså, bas/vox, Morten Kærså, vox/keys.